INSPIRATIE!

Holadijee. Mijn inspiratie was eventjes heel erg ver te zoeken. Na hard gewerkt te hebben aan de kerstkaarten en heel veel vrije uurtjes in de shirtjes en rompertjes gestopt te hebben, heb ik me even gefocussed op mijn gezin en andere leuke dingen. Toch wilde ik wel graag weer wat doen. Ik heb foto’s gemaakt van mijn kleertjes en ik ben bezig met mijn pagina op www.etsy.com. Mijn page is nog niet online, want ik ben niet gauw tevreden.

 

En ik heb mezelf een enorme schop onder mijn hol gegeven en ben aan de slag gegaan met mijn manuscript. Vanaf dat poesje werd geboren wil ik een kinderboekje maken voor kinderen met een maatje meer. Om zelf te lezen en/ of met hun ouders. Gericht op voornamelijk het eigen zelfvertrouwen en hoe je op een leuke manier gezonde keuzes kan maken.

 

Ik krijg veel hulp van alle mensen die mijn pagina op facebook ‘liken’ en dat is zo fijn!

zoals bij dit dilemma:

Welke kleur en welk lettertype?

Verder is het een heel gepuzzel wat er allemaal in gaat komen. En wat je er uit moet laten… ‘kill your darlings’..

 

Ik neem de tijd, maar het boekje gaat er komen. Eindelijk!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>