boekje

boekje

Elk moment dat ik eventjes kan probeer ik een bladzijde te maken van mijn boekje.

Mijn boekje is bedoeld voor kinderen (en hun ouders) met overgewicht. Het is belangrijk dat de kinderen weten dat ze oké zijn. Dat ze lief en mooi zijn hoe ze er ook uitzien en als ze worden geplaagd dat dat heel stom is. Dat het goed is lekker te spelen en bewegen en wat goed (en lekker) is om te eten en dat als je gek bent op taartjes, zoals Poesje, dit af en toe best mag hebben en hier heeeeel erg van moet genieten.

 

Willen jullie nog een bladzijde zien?

 

Komt ‘ie dan

 

nb. tekst en tekeningen kunnen nog worden aangepast.

 

 

 

 

Leave a comment

INSPIRATIE!

Holadijee. Mijn inspiratie was eventjes heel erg ver te zoeken. Na hard gewerkt te hebben aan de kerstkaarten en heel veel vrije uurtjes in de shirtjes en rompertjes gestopt te hebben, heb ik me even gefocussed op mijn gezin en andere leuke dingen. Toch wilde ik wel graag weer wat doen. Ik heb foto’s gemaakt van mijn kleertjes en ik ben bezig met mijn pagina op www.etsy.com. Mijn page is nog niet online, want ik ben niet gauw tevreden.

 

En ik heb mezelf een enorme schop onder mijn hol gegeven en ben aan de slag gegaan met mijn manuscript. Vanaf dat poesje werd geboren wil ik een kinderboekje maken voor kinderen met een maatje meer. Om zelf te lezen en/ of met hun ouders. Gericht op voornamelijk het eigen zelfvertrouwen en hoe je op een leuke manier gezonde keuzes kan maken.

 

Ik krijg veel hulp van alle mensen die mijn pagina op facebook ‘liken’ en dat is zo fijn!

zoals bij dit dilemma:

Welke kleur en welk lettertype?

Verder is het een heel gepuzzel wat er allemaal in gaat komen. En wat je er uit moet laten… ‘kill your darlings’..

 

Ik neem de tijd, maar het boekje gaat er komen. Eindelijk!

 

 

Leave a comment

Boekje

Poesje wil graag schitteren in een boekje. Poesje heeft, zoals jullie weten, een maatje meer. Over het algemeen vindt Poesje dat geen probleem. Ze is gek op taartjes, dus ze weet ook wel hoe ze aan dat maatje meer komt. Toch lijkt het wel alsof Poesje net wat ronder wordt van die taartjes en haar vriendjes toch wat minder rond blijven. Poesje vindt dit soms wel lastig. Zeker als er flauwe poesjes zijn die daar om lachen. Poesje wil graag een boekje maken voor kinderen die ook ronder zijn dan andere kinderen. Voor kinderen die dat niet leuk vinden Voor kinderen die worden uitgelachen door andere kinderen. Dat is namelijk heel stom en het is goed om te weten wat je moet doen om jezelf leuk te vinden en blij te blijven zijn met jezelf: hoe je er ook uitziet. En het is belangrijk om je goed te voelen. Over hoe je eruit ziet, maar nog meer over wie je bent.

Dat wil Poesje graag

Dus dat gaan we doen

Leave a comment